Skal du have nedrevet et hus eller andet, står vi klar til at hjælpe dig med en lovpligtig miljøscreening. Skal du bruge hjælp med nedrivningen og miljøsanering, kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Vi arbejder strækker os over hele Fyn og hjælper dig gerne uanset om du er i Svendborg, Middelfart, Nyborg eller andre områder på Fyn.

Kontakt os i dag

Hvad er miljøscreening?

Når man skal have nedrevet en industribygning, et hus eller andet, kan det være fyldt med miljøfarlige stoffer som PCB, asbest, tungmetaller osv. Med en miljøscreening danner man sig et overblik over hvilke stoffer der kan forventes i den angivne bygning. Undersøgelsen foretages i flere skridt. Man kan f.eks.gå igennem bygningens historiske oplysninger for information om brugte materialer. Man kan samtidig huset en visuel gennemgang og foretage analyseprøver af diverse overflader hvis der er tvivl.

Hvorfor en miljøscreening?

For det første har det været lovpligtigt siden 2013, at undersøge forekomst af miljøfarlige stoffer inden man river huse og bygninger ned på over 10 m2.

For det andet er det naturligvis mere sikkert for entreprenørerne der skal foretage nedrivningen, hvis de ved præcist hvilke farlige stoffer de arbejder med. Med den rette information kan de tilgå opgaven med de helt rette forholdsregler og undgå langvarige sygdomme.

Hvem har ansvaret?

Ved nedbrydninger og renoveringsopgaver, er det bygherren der har ansvaret for at affald identificeres og anmeldes korrekt til kommunen. Bygherren er den der bestiller og finansiere opgaven. Skal der nedrives et hus, vil bygherren altså være ejeren der vil have nedlagt sit hus. Du kan naturligvis tage os med på råd. men ansvaret for at arbejdet bliver foretaget ordentligt kan desværre ikke overdrages.

Kontakt os i dag for professionel miljøscreening

Står du og mangler hjælp til en miljøscreening af en bygning, et hus eller andet i Svendborg, Middelfart, Nyborg eller andre områder på Fyn? Så kontakt os i dag og få udført arbejdet ordentligt.

Vi er altid tilgængelige via tlf. 6222 1414, mail kontoret@tonny-madsen.dk eller vores kontaktformular her på vores hjemmeside.