Står du og mangler en dygtig entreprenør med erfaring for nedbrydning af huse, broer eller andet? Vi har stor ekspertise indenfor nedbrydning og har udført mange opgaver i årenes løb. Vores arbejde fører os vidt omkring på hele Fyn. Så uanset om din nedbrydningsopgave er i Svendborg, Middelfart eller Nyborg gør det ingen forskel for os.

Få et tilbud på din opgave

Alle former for nedbrydning

Hos Tonny Madsen A/S kan vi hjælpe med nedbrydning af hvad end det skal være. Nedenfor ser i vores effektive nedrivning af en bro som en del af anlægningen af Svendborgmotorvejen. Men vi hjælper naturligvis også med nedbrydning af huse.

Når vi nedriver bygninger, sørger vi for en omhyggelig affaldshåndtering. Genbrugelige materialer sorteres og genanvendes, mens affald bortskaffes på en ansvarlig måde.

Vores dedikation til korrekt affaldshåndtering afspejler vores engagement i at reducere belastningen på miljøet og fremme en cirkulær økonomi.

Ansvarlig og sikker nedrivning

Som en del af vores arbejde med nedrivning af diverse bygninger eller konstruktioner tilbyder vi også miljøsanering og miljøscreening da det er lovpligtigt at få foretaget før en nedrivning og fordi det er mere sikkert for alle involveret.

Da meget af vores arbejde har med gamle bygninger at gøre er det vigtigt at vi laver et grundigt tjek for giftige stoffer før vi går i gang. Bygninger med asbest, PCB, bly i malingen osv. er noget vi ser ofte.

Men med en miljøscreening kan vi finde stofferne og tage de korrekte forholdsregler og få fjernet det uden fare for arbejderne.

Nedbrydning til alle

Som udgangspunkt tilbyder vi nedbrydning til alle og af enhver bygning. Skal vi nedrive en gammel industribygning, en bro, eller et privat hus? Uanset hvad i skal have nedrevet, står vi altid klar med kyndigt mandskab og effektive maskiner.

Hver nedrivningsopgave er unik, og vi tilpasser vores tilgang i henhold til projektets specifikke krav. Vi tager højde for bygningens struktur, omgivelsernes følsomhed og eventuelle tekniske udfordringer.

Vores erfarne hold udarbejder en skræddersyet nedrivningsplan, der sikrer en problemfri gennemførelse af projektet med minimal indvirkning på det omkringliggende miljø.

Kontakt os i dag

Har du en nedrivningsopgave til os er du velkommen til at kontakte os så snart som muligt, så vi kan få foretaget de nødvendige undersøgelser før vi udføre arbejdet. i kan altid få fat på os vi tlf. 6222 1414, mail kontoret@tonny-madsen.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden.