Vi løser mange transportopgaver med vores lastbiler

Vi tilbyder vognmandskørsel og transportere materialer som sten og grus m.m. i vores tipsættevogne og tilbyder da også containerkørsel, ligesom vi råder over flere kran-grab-biler.

Har du brug for vognmandskørsel på Fyn, er vi uden tvivl det rette valg. Vores arbejde strækker sig bogstavelig talt over hele Fyn, fra Svendborg eller Nyborg til Middelfart.

Kontakt os i dag

Vores vogne

Vi har i 2021 og 2022 købt yderligere to miljøvenlige lastbiler, der opfylder kravene fastsat i Euro 6. Nu tæller den del af firmaet, der beskæftiger sig med transport, syv lastbiler.

En af de nye lastbiler har tippelad, der kan tippe til siden eller bagud samt kran, der har en rækkevidde på cirka 18 meter. Det er en rigtig entreprenør-bil, der kan løse mange opgaver, og vi har i øvrigt igen fået mange opgaver, hvor der skal bruges kran. Vi påtager os dog ikke op/ned-tagning af sejlbåde.

Pålidelig vognmandskørsel med professionel vognmand

Vælger du os, når du skal bruge professionel vognmandskørsel kan du altid regne med en erfaren chauffør der forstår at udføre opgaven effektivt og til tiden.

Vi tilbyder vognmandskørsel til både private- og erhvervskunder, og vores fokus ligger altid på at give en tilfredsstillende oplevelse for vores kunder. Du vil aldrig se os gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og du kan derfor trygt overlade opgaven til os uanset hvad der skal transporteres.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du brug for vores hjælp med transport? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid få fat på os gennem telefonen på nummeret 6222 1414 og få en uforpligtende snak om opgaven og dine behov dertil.

Alternativt kan du naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular eller direkte til vores e-mail kontoret@tonny-madsen.dk. Så vender vi tilbage ved første lejlighed og giver gerne et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel.