Hos Tonny Madsen A/S hjælper vi private, erhvervskunder osv. med miljøsanering i Svendborg, Middelfart, Nyborg og resten af Fyn. Vores ekspertise indenfor området gør os til det oplagt valg når du skal have nedbrudt en bygning. Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os i dag

Hvad er miljøsanering

Hvis miljøscreening er undersøgelse af giftige stoffer i konstruktioner og bygninger, så kan miljøsanering beskrives som fjernelsen af disse stoffer og materialer, samt aflevering af dette til myndighederne så de kan behandles korrekt og sikkert.

Typiske farlige stoffer og materialer er f.eks.:

  • Asbest i rørisolering tagplade og andet
  • PCB-holdig fugemasser
  • Tungmetaller
  • CFC i kølevæske fra køleanlæg
  • Skimmelsvamp

Alle bygningens farlige stoffer identificeres typisk gennem en undersøgelse der foretages under miljøscreeningen. Så vi kan fjerne dem uden fare for helbredet.

Dygtige sanitører med bred viden

Vælger du os som sanitører til din opgave kan du trygt regne med et veludført arbejde. Vores sanitører har gennemgået alle lovpligtige og nødvendige kurser og uddannelser for at give dig et grundigt og optimalt resultat.

Da det er bygherren (dig) som har ansvaret for at alle giftige stoffer og materialer bliver ordentligt fjernet, er det vigtigt at hyre et firma der kan rådgive og udføre arbejdet ordentligt. Vi går op i sikkerhed og grundigt arbejde. Du vil derfor heller aldrig se os gå på kompromis med kvaliteten af miljøsaneringen.

Kontakt os i dag for en professionel miljøsanering

Ønsker du at vi står for miljøscreening og miljøsanering af din bolig, bygning eller andet så giv os et kald på tlf. 6222 1414 i dag og få en uforpligtende snak om opgavens omfang og en konkurrencedygtig pris dertil.

Alternativt, hvis det passer dig bedre, kan du også skrive en besked til os via vores mail kontoret@tonny-madsen.dk eller kontaktformular med detaljer om din opgave og dit behov. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.